E-butik med Woocommerce

Att starta en butik är både enklare och billigare idag än för bara 20 år sedan. Då var man tvungen att betala hyra för en strategiskt placerad butikslokal. Man behövde butikspersonal och leasingavtal för kassasystem, lagerhållning och övervakningssystem för att motverka eventuella inbrott och stölder.

Idag klarar vi oss utan allt det där. Tack vare e-handeln och den ständiga uppkopplingen mot internet genom våra smartphones, finns den potentiella kunden aldrig långt bort. Dessutom kan vi med hjälp av annonsering online promota vår e-butik till målgrupper man aldrig annars kunnat nå eller sälja till.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med e-butik. Våra kreatörer har själva drivit flertalet e-butiker genom Woocommerce och har även hjälpt otaligt många kunder komma igång med deras försäljning online. Att vi valt att arbeta med Woocommerce är för att det är ett vedertaget verktyg att arbeta i om man redan jobbar med WordPress och möjligheterna att växa med verktyget är obegränsade.

Bland fördelarna Woocommerce kommer med finns många. Det mest utmärkande är att Woocommerce i grund och botten är kostnadsfritt. E-handelsverktyget kostar alltså inget att använda och man betalar heller inte för någon licens eller liknande. När det kommer till funktionalitet kommer Woocommerce packat med en hel del. Vill man utöka funktionaliteten erbjuder Woocommerce själva funktionalitet som går att addera mot en kostnad.

Oavsett er e-butiks storlek och omsättning kommer ni framgångsrikt kunna använda Woocommerce som e-handelsverktyg. Vi hjälper er gärna med allt från design till lansering av färdig e-butik, med betallösningar och den funktionalitet som behövs för att ni ska lyckas.

Stor erfarenhet med e-butiker

Vi har förutom de e-butiker våra kreatörer själva drivit också designat, utvecklat och lanserat nästan hundra e-butiker i Woocommerce åt våra kunder. Alla med unika önskemål om utseende och funktion.

Vår kreatör Edvin Uddfalk har arbetat två år med Peak Performance e-butik där man säljer till över 15 länder och omsätter cirka 250 miljoner kronor årligen.

När det kommer till e-butik, strategier kring e-butiker, design och utveckling i Woocommerce och lansering av framgångsrika e-butiker hjälper vi er gärna. Och vi har stor erfarenhet som hjälper er nå era mål.

Kontakta oss

Låt oss prata e-butik!

Vi hjälper er gärna med er nya e-butik och garanterar en klanderfri leverans inom överenskommen tidsram. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er snarast.