Kontakta oss

Publicerat fredag 15 oktober 2021

Exacta väljer Leva Digital som helhetsleverantör av webb

Vi är otroligt glada och stolta över att logistikföretaget Exacta väljer Leva Digital som leverantör inom webb. Samarbetet innefattar ett helhetsansvar kring Exactas webbplats vilket innebär att vi kommer bistå med vår webbförvaltning och support för att upprätthålla webbplatsens framtidssäkring, välmående och säkerhet. Dessutom ansvarar Leva Digital för uppdateringar, redaktionellt arbete och utvecklingen av nya efterfrågade funktioner.

Exacta är ett intressant bolag som verkligen vill växa i sina digitala kanaler. Att Leva Digital tilldelas förtroendet att hjälpa dem uppnå detta är riktigt kul för oss! Vi får möjlighet att arbeta nära en stor spelare inom logistik- och transportbranschen vilket vi kommer samla massvis med kunskap från. Samtidigt ska vi leverera enligt förväntan men hoppas förstås kunna uppnå mer än så.

Edvin Uddfalk, delägare på Leva Digital

Förutom ett helhetsansvar för webb kommer Leva Digital även att överta det löpande arbetet med Exactas sökmotoroptimering. Exacta har länge investerat i SEO och väljer nu att flytta över affären till oss, vilket innebär att vi övertar en webbplats med god grund och bra förutsättningar för att fortsätta växa organiskt på relevanta sökträffar hos sökmotorer.

I samarbete med vår partner AmandaAI, som tillhandahåller en helt överlägsen marknadsföringslösning för Google Ads, kommer vi tillsammans med Exacta sätta ihop en plan för sökmotorannonsering (SEM) i Google Ads.

Leva Digital kommer även att ansvara över redaktionellt framtagande av framtida publiceringar på Exactas sociala medier. Detta innefattar till en början publiceringar på Facebook och Instagram.

Om Exacta

Exacta grundades 1979 och ingår i Alderway koncernen. Deras huvudsakliga verksamhet är lagerhantering, ordermottagning, plock och distribution av artiklar som deras kunder lagerför hos dem. Exacta har ett brett kundregister som verkar inom en rad olika branscher. De distribuerar dagligen allt från kattmat till padelracket.

Fler nyheter