Hemsida med WordPress

Om ni landat på denna sida på jakt efter en webbyrå som kan hjälpa er producera er nästa hemsida så har ni hamnat rätt. Vi designar och utvecklar hemsidor i WordPress av exceptionell kvalitet och lägger stort fokus på design, användarvänlighet och sökmotoroptimering. Målet med de hemsidor vi producerar är att möjliggöra till fler affärer och öka försäljning.

Genom att lyssna på er och ställa frågor kan vi få en förståelse för vilka era verksamhetsmål är och hur snabbt ni vill nå dit. I kombination med vilka syften er nya hemsida ska fylla gör vi en plan för hur ert digitala skyltfönster, hemsidan, ska se ut, fungera och slutligen konvertera.

När ni vänder er till oss för er nya hemsida hjälper vi er hela vägen från initiering av projektet till lansering av hemsidan. Vi hanterar alla områden som design, utveckling, de mer tekniskt krävande momenten som domän, databaser och DNS-pekningar, samt lansering. Många företag som vi arbetat med uppskattar vetskapen om att det är oss man kontaktar oavsett vilken karaktär frågan är av. Vi har nämligen koll på allt när det kommer till hemsidor.

När er nya hemsida är lanserad kan vi börja med vad som enligt oss är det viktigaste arbetet, nämligen vidareutvecklingen. Genom att anlita oss som er egen webbmaster kan vi med assistans från analysverktyg skanna er trafik och justera användarupplevelsen efter de tendenser vi ser hos besökarna. Detta möjliggör för långsiktig ökad konvertering och fler affärer genom er nya hemsida.

Som om inte detta vore nog ingår sökmotoroptimering (SEO) och optimering av hemsidans innehåll. Självklart får ni även support för er nya hemsida, dygnet runt alla årets dagar, när ni efter lansering anlitar oss som webbmaster.

Högklassig SEO

Att er nya hemsida ska vara SEO förberedd på ett sätt som närmast kan beskrivas som ett skolboksexempel är för oss en självklarhet. Eftersom att vi kontrollerar processen från design till kodning kan vi garantera att er nya hemsida kommer att vara oklanderligt anpassad för att klättra högt i sökresultaten.

Efter att er nya hemsida är lanserad följer ett kontinuerligt arbete med att klättra högre i resultaten på relevanta sökord för er. Detta ingår då i webbmastertjänsten.

Omsorgsfull användarvänlighet

Designen vi skapar för er nya hemsida är förstås anpassad efter er grafiska profil eller redan befintliga digitala identitet. Genom att analysera er befintliga hemsida och få en förståelse för er verksamhet kan vi också skapa en design som känns självklar redan från början.

Därtill är användarvänlighet något vi lägger stort fokus på i våra designprocesser. Man kan se stor skillnad i hur besökare använder en hemsida när designen är genomtänkt och tjänar ett tydligt syfte, jämfört med när den endast är designad för att behaga ögat.

Vi är övertygade om att designen måste skapas i kombination mellan dessa två områden och applicerar således detta tänk på alla hemsidor vi skapar.

Blixtsnabba laddningstider

De flesta hemsidor vi utvecklar når mellan 97-100 poäng i Google PageSpeed. Genom vårt sätt att utveckla er nya hemsida kombinerat med en rad inställningar och konfigurationer kan ni nå dessa banbrytande hastigheter.

Att nå dessa, för många, ouppnåeliga poäng är ett kvitto på att hemsidans laddningstider är episkt låga. Något som uppskattas av såväl besökare som hemsidans möjlighet för god SEO.

WordPress

WordPress är ett kraftfullt uppdateringsverktyg som kan användas på alla hemsidor oavsett storlek. Skalbarheten och tillgängligheten gör det på många sätt oslagbart. Vi har över 10 års erfarenhet och har lanserat över 500 hemsidor i WordPress.

Kontakta oss

Låt oss prata ny hemsida!

Vi hjälper er gärna med er nya hemsida och garanterar en klanderfri leverans inom överenskommen tidsram. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er snarast.