Upplands Elkvalité

Ny webbplats med lekfullt relevant design

Tillsammans med Upplands Elkvalité lanserade vi en ny hemsida i WordPress under våren 2019. Grunden för hemsidan lades genom den data som redan fanns tillgänglig genom bland annat Google Analytics. Då Upplands Elkvalité tidigare inte arbetat aktivt med deras hemsida fanns ingen annan data att tillgå.

Områden vi arbetat med

  • Design
  • Hemsida
  • Enhetsanpassad webbdesign
  • SEO
  • Wordpress
Mobilanpassad webbdesign Mobilanpassad webbdesign

Behov & analys

Förutom en webbplats byggd på mycket gammal standard saknade dessutom denna elektriker en hemsida med ett tydligt syfte. Genom att tillsammans diskutera vilka mål man ville uppnå med den nya webbplatsen kunde vi konstatera var vi behövde lägga stort fokus under produktionen av deras nya webb.

Vi såg ett stort behov att prioritera sökmotoroptimering, tillgänglighet och konvertering som ett första steg till fler affärer genom den nya webbplatsen.

150%
fler besökare på sajten
6 st
topp 10 sidor i sökresultatet

Resultat

Resultatet är inte bara en ny hemsida med lekfullt relevant design. Tillsammans med ett stort fokus på att följa upp de söktrender hemsidans besökare haft efter lansering har vi kunnat sökmotoroptimera hemsidan med mycket framgångsrika resultat. Hemsidan har idag 150% fler besökare än tidigare.

Vad gäller konvertering har den ökade trafiken bidragit till fler kontaktförfrågningar genom webbplatsen. Kombinerat med stort fokus på konverteringsoptimering och även tillgänglighet kan Upplands Elkvalité idag räkna med en jämnare ström med förfrågningar genom hemsidan.

Klicka här för att gå till den nya hemsidan
Webbproduktion

Placera muspekaren över bilden för att jämföra den nya startsidan med den gamla