Kontakta oss

Publicerat fredag 08 juli 2022

Leva Digital förvärvas av logistikbolaget Exacta Logistics

Exacta Logistics AB förvärvade den 31/5 2022 Leva Digital och dess verksamhet. Detta innebär att Leva Digital från och med den 1/6 2022 arbetar under det nya området Digital hos Exacta. Vi kommer fortsätta erbjuda webbtjänster på samma sätt som innan tillsammans med ett större team i ett annat bolag. Kort sagt – allt är nytt och inget är nytt.

Vår vision med Leva Digital har från början varit att erbjuda produktion av webbplatser och e-butiker samt förvaltningen av dessa med stort engagemang, nyfikenhet och agilitet. Därför är vi helt säkra på att detta steg på vår fortsatta resa bara kommer att leda till det bättre.

Vilka är Exacta?

Exacta är ett logistikföretag som sedan 1979 arbetat hårt och effektivt för att kunna erbjuda marknadsledande tredjepartslogistik på den svenska marknaden. Exactas huvudsakliga verksamhet har sedan starten bestått av lagerhållning, pack och plock, distribution och transport.

Exactas verksamhet i kombination med teamets höga kompetens och expertis är mycket tilltalande för företag som driver försäljning genom e-handel. Därför är en stor del av Exactas kunder just e-handlare men också traditionella webbplatsägare som i vissa fall också är i behov av lagerhållning och hantering av logistik.

Som ett led i Exactas vision om att bli en företagspartner som täcker en större del av kundens behov blir nu Leva Digital en del i Exactas tjänsteutbud som från och med nu också kommer att erbjuda tjänster inom webb.

Hur kontaktar man oss?

Under överskådlig framtid kommer det att gå bra att skicka mail till info@levadigital.se men det går också bra att skriva direkt till Affärsområdeschef Edvin Uddfalk på edvin.uddfalk@exacta.se.

Fler nyheter