Öka tillväxten med hemsidan som verktyg

Om er hemsida ännu inte är en naturligt försäljningsdrivande kanal för er verksamhet är det hög tid att se till att den blir det. Prata med någon som vet. Prata med oss.

Vi skapar hemsidor av exceptionell kvalitet

Om ni landat på denna sida på jakt efter en webbyrå som kan hjälpa er producera er nästa hemsida så har ni hamnat rätt. Vi designar och utvecklar hemsidor i WordPress av exceptionell kvalitet och lägger stort fokus på design, användarvänlighet och sökmotoroptimering. Målet med de hemsidor vi producerar är att möjliggöra till fler affärer och öka försäljning.

Genom att lyssna på er och ställa frågor kan vi få en förståelse för vilka era verksamhetsmål är och hur snabbt ni vill nå dit. I kombination med vilka syften er nya hemsida ska fylla gör vi en plan för hur ert digitala skyltfönster, hemsidan, ska se ut, fungera och slutligen konvertera.

När ni vänder er till oss för er nya hemsida hjälper vi er hela vägen från initiering av projektet till lansering av hemsidan. Vi hanterar alla områden som design, utveckling, de mer tekniskt krävande momenten som domän, databaser och DNS-pekningar, samt lansering. Många företag som vi arbetat med uppskattar vetskapen om att det är oss man kontaktar oavsett vilken karaktär frågan är av. Vi har koll på det mesta när det kommer till hemsidor.

Högklassig SEO

Att er nya hemsida ska vara SEO förberedd på ett sätt som närmast kan beskrivas som ett skolboksexempel är för oss en självklarhet. Eftersom att vi kontrollerar processen från design till kodning kan vi garantera att er nya hemsida kommer att vara oklanderligt anpassad för att klättra högt i sökresultaten.

Efter att er nya hemsida är lanserad är vi extremt måna om att få fortsätta arbeta tillsammans med er. Vi följer då upp i ett kontinuerligt arbete med att klättra högre i Googles sökresultat på relevanta sökord för er hemsida. Detta är då en av alla tjänster vi erbjuder i vårt förmånliga webbmaster- & supportavtal.

Omsorgsfull användarvänlighet

Designen vi skapar för er nya hemsida är förstås anpassad efter er grafiska profil eller redan befintliga digitala identitet. Genom att analysera er befintliga hemsida och få en förståelse för er verksamhet kan vi också skapa en design som känns självklar redan från början.

Därtill är användarvänlighet något vi lägger stort fokus på i våra designprocesser. Man kan se stor skillnad i hur besökare använder en hemsida när designen är genomtänkt och tjänar ett tydligt syfte, jämfört med när den endast är designad för att behaga ögat.

Vi är övertygade om att designen måste skapas i kombination mellan dessa två områden och applicerar således detta tänk på alla hemsidor vi skapar.

Blixtsnabba laddningstider

De flesta hemsidor vi utvecklar når mellan 97-100 poäng i Google PageSpeed. Genom vårt sätt att utveckla er nya hemsida kombinerat med en rad inställningar och konfigurationer kan ni nå dessa banbrytande hastigheter.

Att nå dessa för många ouppnåeliga poäng är ett kvitto på att de hemsidor vi skapar har laddningstider som är episkt låga. Något som uppskattas av såväl besökare som hemsidans möjlighet för god SEO.

WordPress som grund

Vi har över 10 års erfarenhet och har lanserat över 500 hemsidor i WordPress. It goes without saying att vi har skaffat oss någon slags förkärlek till detta uppdateringsverktyg och anledningarna är lika många som fördelarna till varför man bör använda det.

WordPress är ett kraftfullt uppdateringsverktyg som kan användas på alla hemsidor oavsett storlek. Skalbarheten och tillgängligheten gör det på många sätt oslagbart.

WordPress är, förutom både pedagogiskt och smart, det perfekta uppdateringsverktyget att använda för sin hemsida om man är ute efter enkla innehållsuppdateringar. Dessutom lämpar det sig mycket bra i kombination med stort fokus på SEO då det är 100% anpassningsbart.

Fördelaktig webbförvaltning

När er nya hemsida är lanserad kan vi börja med vad som enligt oss är det viktigaste arbetet, nämligen vidareutvecklingen. Genom att anlita oss som er webbförvaltare kan vi med assistans från analysverktyg skanna er trafik och justera användarupplevelsen efter de tendenser vi ser hos besökarna. Detta möjliggör för långsiktig ökad konvertering och fler affärer genom er nya hemsida.

Som om inte detta vore nog ingår sökmotoroptimering (SEO) och optimering av hemsidans innehåll. Självklart får ni även support för er nya hemsida, dygnet runt alla årets dagar, när ni efter lansering anlitar oss som webbmaster. Ni kan läsa mer om vår webbförvaltning genom att klicka här.

Tidigare uppdrag

Flygupplevelse

Webbplats och e-butik

House of Clouds

Webbplats

Era Försäkringar

Webbplats

Agersta

Webbplats och e-handel

Peak Performance

UX-design och strategi

Kurseo

Webbplats och e-handel

Galerie

Webbplats och e-handel

AdBud.io

Webbplats

Upplands Elkvalité

Webbplats

Cognosis

Webbplats

Läs mer om hemsidor i vår blogg

Nytt padelcenter i Uppsala tar form – anlitar webbyrån

I sommar öppnar Agersta Ridcenter deras nya satsning Agersta Padel. Två splirrans nya...

Skrivet av Edvin Uddfalk, onsdag 14 april 2021

Flygupplevelse väljer Leva Digital

Flygupplevelse.com har förstått hur viktig en väl genomarbetad kundupplevelse på webben är för...

Skrivet av Edvin Uddfalk, måndag 12 april 2021

Era Försäkringar toppar hastighetstest

För en tid sedan lanserade webbyrån Leva Digital en helt ny webbplats för...

Skrivet av Edvin Uddfalk, söndag 21 mars 2021

Låt oss prata ny hemsida!

Vi hjälper er gärna med er nya hemsida och garanterar en klanderfri leverans inom överenskommen tidsram. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →