Vi designar och utvecklar enastående webb

Vi är Leva Digital och vi skapar genomtänkta, betydelsefulla hemsidor. Sedan 2010 har vi arbetat med webben och har under dessa år lanserat över 500 webbplatser åt företag och privatpersoner både i Sverige och andra delar av världen. Vårt arbete präglas av djup förståelse, lyhördhet och tydliga syften.

Över 100 företag har genom åren låtit oss ta fram deras nya webb, ett förtroende som för oss fört med sig möjlighet att växa och utvecklas i vår roll som en totalleverantör av webb.

För att kunna skapa hemsidor som är fullständigt optimala från alla aspekter krävs kompetens inte bara inom design och utveckling utan även kundförståelse, sökmotoroptimering och användarvänlighet. Detta är något vi förstod tidigt och därför också något som vi haft många år att utveckla oss inom.

Hemsidorna vi skapar är föredömen för sökmotorer. Vi är extremt noggranna och missar sällan ens det minsta felet. Dessutom gör vårt teams samlade kunskap för design oss till experter inom användarvänlighet, något man kan se i de hemsidor vi tidigare lanserat åt våra kunder.

Alla hemsidor vi producerar bygger vi från grunden. Vi kopierar sällan en tidigare hemsida eller webbplats kod och använder ingen site-builder eller liknande. Varenda hemsida är unik och bör således hanteras på samma sätt även när den designas och utvecklas.

Hemsidorna får stöd från uppdateringsverktyget WordPress för att möjliggöra funktionalitet och säkerhet, och dessutom gör det att hemsidan efter lansering är enkel att arbeta med och uppdatera för er.

Den familjära webbyrån som ger allt

Ytterst så är upplevelsen av att arbeta med oss precis som att arbeta med vilken webbyrå som helst. Den stora divergensen är att en större webbyrå behöver ta höjd för flertalet personers löner, stora lokaler och dyr utrustning i deras prisnivåer. Vi är emellertid endast två personer som arbetar utifrån hemmet.

För att en webbyrå ska gå runt och för att de ska kunna producera de hemsidor och webbplatser som de gör, behöver de ett visst antal personer som fyller vissa roller. Vi talar om allt från designers, utvecklare och copywriters till säljare, projektledare och sökmotorspecialister. Dessa är alla livsnödvändiga för att en webbyrå ska kunna utföra det arbete de utger sig för att göra och för att kunna erbjuda det tjänstspektra de gör.

Under våra professionella yrkesår har vi varit enormt nyfikna. Vi har alltid velat lära oss mer om olika områden inom webb och målet har alltid varit att kunna kombinera kunskapen och använda hela spektrat när vi gör det vi gör bäst – producerar hemsidor.

Detta gör att vi framgångsrikt axlar alla de roller en webbyrå anställer flertalet specialister för – ända ut i fingerspetsarna. Vi talar då om rollerna som digital designer, webbdesigner, webbutvecklare, SEO specialist, tekniker, projektledare och samordnare.