Kontakta oss

Webbyrå i Uppsala

Leva Digital är en webbyrå med kontor i Uppsala men verkar och arbetar med företag i hela världen. Vi har under åren arbetat med kunder både i Europa, Asien och USA.

På många sätt är vi som vilken webbyrå som helst. Vi producerar webbplatser och e-butiker samt arbetar med sökmotoroptimering och erbjuder även webbförvaltning. Vårt tjänsteutbud liknar med andra ord många andra webbyråers. Där vi skiljer oss, och även tar position på marknaden, är att vi befogat anser oss ha mer erfarenhet än många andra webbyråer och därför också kan skapa bättre produkter för våra kunder.

En webbyrå formad av lärdomar och kunskap

Med mer erfarenhet menar vi att vårt tjänsteutbud till stor del grundar sig från lärdomar och kunskap från våra kreatörers professionella yrkesliv. Under 11 års tid har vi samlat lärdomar, kunskap, erfarenheter och branschvana och kan idag genom webbyrån Leva Digital erbjuda webbproduktioner med liten rättmätig konkurrens. Vi har identifierat skavsåren som gemensamt förekommer hos många webbyråer idag och satt plåster på dem. Med andra ord rotar sig vår verksamhet i vissa grundläggande värderingar;

  • Vi är extremt stolta över alla de webbplatser vi skapar. Det innebär att vi rakryggat kan stå för allt vi producerar åt våra kunder, oavsett budget, projektlängd och omfattning.
  • Vi är inte rädda för att deklarera hur lång tid det faktiskt tar att producera något. Konstigt nog vill många webbyråer inkludera så lite timmar som möjligt i webbprojekt för att verka effektiva – vi tycker tvärtom. Mer relevanta timmar bidrar till bättre produktioner vilket genererar högre intäkter för kund. Dessutom tror vi inte på tidspress.
  • Vi anser oss inte färdiga när en webbplats är lanserad. Många webbyråer ser lanseringen av en ny webbplats som slutet av projektet. Vi ser det istället som början där vi verkligen kan göra skillnad på riktigt. För oss betyder arbetet efter lansering precis lika mycket som arbetet innan – bland annat varför vi skapat Sveriges kanske bästa webbförvaltningsavtal.

Vårt erbjudande

Webben har gått från att vara en plattform för företag att dela med sig av sin information till att faktiskt vara en marknadsplats. Här sker dagligen miljontals transaktioner, affärer och kontaktförfrågningar som slutligen innebär pengar på kontot.

Som webbyrå har vi ett stort ansvar. Vi ska nämligen vara experter på att omvandla företags budgetar och mål till visuellt tilltalande hemsidor som dessutom ska ge hög ROI. För att som webbyrå kunna utge sig för och stå för ett sådant ansvar krävs åratal av erfarenhet och djup förståelse för kundens unika förutsättningar och förväntningar.

Vi skapar webbplatser, e-butiker och annan webb med stort fokus på SEO, användarvänlighet och funktion. Vi gör alltid grundliga analyser av befintlig data innan vi sätter igång med arbetet som det specifika projektet innebär.

Efter lanserad webbplats, om det så är en hemsida eller e-butik, tar vi ansvar för att den också blir konkurrenskraftig och ska kunna genererar fler affärer och ökad försäljning. Med vår webbförvaltning arbetar vi löpande med hemsidans tekniska välmående. Dessutom arbetar vi då också löpande med webbplatsoptimering vilket är avgörande för en hemsidas digitala framgång.

Kontakta oss om ni vill veta hur vi kan hjälpa er.