Låt er e-butik bli en framgångssaga

Vi har gedigen erfarenhet med Woocommerce. Vår webbyrå hjälper er med allt från design och utveckling till försäljning och framgång.

E-butik med Woocommerce

Att starta en butik är både enklare och billigare idag än för bara 20 år sedan. Då var man tvungen att betala hyra för en strategiskt placerad butikslokal. Man behövde butikspersonal och leasingavtal för kassasystem, lagerhållning och övervakningssystem för att motverka eventuella inbrott och stölder.

Idag klarar vi oss utan allt det där. Tack vare e-handeln och den ständiga uppkopplingen mot internet genom våra smartphones, finns den potentiella kunden aldrig långt bort. Dessutom kan vi med hjälp av annonsering online promota vår e-butik till målgrupper man aldrig annars kunnat nå eller sälja till.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med e-butik. Våra kreatörer har själva drivit flertalet e-butiker genom Woocommerce och har även hjälpt otaligt många kunder komma igång med deras försäljning online. Att vi valt att arbeta med Woocommerce är för att det är ett vedertaget verktyg att arbeta i om man redan jobbar med WordPress och möjligheterna att växa med verktyget är obegränsade.

Bland fördelarna Woocommerce kommer med finns många. Det mest utmärkande är att Woocommerce i grund och botten är kostnadsfritt. E-handelsverktyget kostar alltså inget att använda och man betalar heller inte för någon licens eller liknande. När det kommer till funktionalitet kommer Woocommerce packat med en hel del. Vill man utöka funktionaliteten erbjuder Woocommerce själva funktionalitet som går att addera mot en kostnad.

Oavsett er e-butiks storlek och omsättning kommer ni framgångsrikt kunna använda Woocommerce som e-handelsverktyg. Vi hjälper er gärna med allt från design till lansering av färdig e-butik, med betallösningar och den funktionalitet som behövs för att ni ska lyckas.

Lång erfarenhet med e-butiker

Vi har förutom de e-butiker våra kreatörer själva drivit också designat, utvecklat och lanserat nästan hundra e-butiker i Woocommerce åt våra kunder. Alla med unika önskemål om utseende och funktion.

Vår kreatör Edvin Uddfalk har arbetat två år med Peak Performance e-butik där man säljer till över 15 länder och omsätter cirka 250 miljoner kronor årligen.

När det kommer till e-butik, strategier kring e-butiker, design och utveckling i Woocommerce och lansering av framgångsrika e-butiker hjälper vi er gärna. Och vi har stor erfarenhet som hjälper er nå era mål.

Tidigare uppdrag

Flygupplevelse

Webbplats och e-butik

House of Clouds

Webbplats

Era Försäkringar

Webbplats

Agersta

Webbplats och e-handel

Peak Performance

UX-design och strategi

Kurseo

Webbplats och e-handel

Galerie

Webbplats och e-handel

AdBud.io

Webbplats

Upplands Elkvalité

Webbplats

Cognosis

Webbplats

Läs mer om e-butiker i vår blogg

Hey Padel expanderar utomlands – anlitar webbyrån

Tidigare under året åtog vår webbyrå sig uppdraget att hjälpa Hey Padel med...

Skrivet av Edvin Uddfalk, måndag 21 juni 2021

Flygupplevelse väljer Leva Digital

Flygupplevelse.com har förstått hur viktig en väl genomarbetad kundupplevelse på webben är för...

Skrivet av Edvin Uddfalk, måndag 12 april 2021

Happy Living väljer Leva Digital

Som en del av Happy Livings nya strategiska e-försäljningsfokus har Leva Digital fått...

Skrivet av Edvin Uddfalk, tisdag 09 mars 2021

Låt oss prata e-butik!

Vi hjälper er gärna med er nya e-butik och garanterar en klanderfri leverans inom överenskommen tidsram. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →