För att ni ska känna er helt trygga med er nya webbplats även efter lansering, eller med er redan befintliga webbplats, skriver vi i de flesta fall ett supportavtal med er. Supportavtalet fungerar som ett slags garanti för att er hemsida ska fungera oklanderligt och det skapar möjlighet för er att långsiktigt generera fler affärer genom den nya hemsidan.

Webbplatsen är en av få produkter som faktiskt går att göra lite bättre hela tiden. Många förändringar kan verka som små och betydelselösa, men faktum är att om det finns dataunderlag för en liten förändring på en webbplats så är chansen att det tillsammans med många andra mindre förändringar kommer öka engagemanget markant hos webbplatsens besökare.

Dessa mindre förändringar är bland det viktigaste ni kan göra för att få en högkonverterande, trafikdrivande webbplats. Det är därför vi är så måna om att addera webbmaster delen i supportavtalet. Webbplatssupport är väldigt förmånligt att ha, det är sedan gammalt. Men att ha en partner som outtröttligt arbetar för er digitala tillväxt är något nytt.

Nedan har vi sammanställt vad det kombinerade webbmaster- och supportavtal innebär samt vilka fördelar det innebär för er.

En garanti för fler affärer

Supportavtalet är inte bara framtaget för att garantera att er nya hemsida fungerar felfritt. För att er nya webb ska generera fler affärer och mer försäljning behöver den också kontinuerligt optimeras för att på ett optimalt sätt möta besökarnas förväntan.

Med webbplatsoptimering gör vi precis detta. Varje månad sker en överblick i hur väl webbplatsens innehåll speglar de sökord besökare hittar hemsidan genom. Vi ser även över hur hemsidan totalt sett presterar på sökmotorer och vidtar därefter eventuella åtgärder. Förutom detta sker också fortlöpande optimering av webbplatsens hastighet genom en rad olika mättekniker och metoder.

Som om inte detta vore nog ingår även optimering av användarvänligheten. Genom att analysera besökarnas kundresor kan vi ta beslut i hur små, men betydelsefulla, innehållsförändringar bör göras. Dessa förändringar innebär oftast ingen större visuell skillnad på hemsidan men kan ha en stor inverkan i hur besökarna använder hemsidan och ytterst i vilken grad de konverterar till en betalande kund.

Support för hemsida, e-post, domän och webbhotell

Med supportavtal får ni snabb hjälp när ni upplever problem med er hemsida, e-post, domän eller webbhotell. För att göra webbplatsägandet så enkelt som möjligt för er behöver ni alltså aldrig kontakta ert webbhotell eller någon annan leverantör kring er digitala drift – det sköter istället vi.

Denna del av avtalet kallar vi för supportavtal och det innefattar hantering av alla tekniska problem och frågor ni har kring er hemsida och relaterade områden.

Äger ni hemsida men saknar en kontakt vid tekniska fel och supportärenden?

Om så är fallet hjälper vi er gärna med detta. Eftersom att vi har producerat webbplatser med WordPress i över tio år har vi varit med om det mesta och arbetat i de flesta tillägg marknaden har att erbjuda. Det gör också att vi med enkla medel kan ta över support och drift av en webbplats i WordPress även om vi inte producerat den själva.

Om ni redan äger en webbplats ni inte ämnar ändra på, men saknar en kontakt vid tekniska problem, webbplatsrelaterade frågor och assistans vid uppdateringar eller liknande så har ni hamnat rätt. Kontakta oss genom formuläret nedan om ni vill veta mer. Det är ej bindande att skicka in formuläret.

Kostnad

Ett support- och webbmasteravtal med oss kostar 1.995 kr exkl. moms per månad och webbplats.