En webbyrå i Uppsala

Leva Digital är en webbyrå med bas i Uppsala men som verkar och arbetar med företag i hela världen. Vi har under åren arbetat med kunder både i Europa, Asien och USA.

På många sätt är vi som vilken webbyrå som helst. Vi hjälper till med webb, e-handel och SEO och erbjuder webbmasteravtal. Vårt tjänsteutbud liknar med andra ord många andra webbyråers. Där vi skiljer oss, och även tar position på marknaden, är att vi befogat anser oss ha mer erfarenhet än många andra webbyråer och därför också kan skapa bättre produkter för våra kunder.

En webbyrå formad av lärdomar och kunskap

Med mer erfarenhet menar vi att vårt tjänsteutbud till stor del grundar sig från lärdomar och kunskap från våra kreatörers professionella yrkesliv.

Under 11 års tid har vi samlat lärdomar, kunskap, erfarenhet och branschvana och kan idag genom webbyrån Leva Digital erbjuda webbproduktioner med liten rättmätig konkurrens.

Vårt erbjudande

Webben har gått från att vara en plattform för företag att dela med sig av sin information till att faktiskt vara en marknadsplats. Här sker dagligen miljontals transaktioner, affärer och kontaktförfrågningar som slutligen innebär pengar på kontot.

Som webbyrå har vi ett stort ansvar. Vi ska nämligen vara experter på att omvandla företags budgetar och mål till visuellt tilltalande hemsidor som dessutom ska ge hög ROI. För att som webbyrå kunna utge sig för och stå för ett sådant erbjudande krävs åratal av erfarenhet och djup förståelse för kundens unika förutsättningar och förväntningar.

Vi skapar hemsidor, e-butiker och webb med stort fokus på SEO, användarvänlighet och funktion. Vi gör alltid grundliga analyser av befintlig data och webb innan vi sätter igång med arbetet som det specifika projektet innebär.

Efter lanserad produkt, om det så är en hemsida eller e-butik, tar vi ansvar för att den också blir konkurrenskraftig och genererar fler affärer och ökad försäljning. Med vårt webbmasteravtal arbetar vi löpande med hemsidans tekniska välmående. Dessutom arbetar vi då också löpande med SEO, användarvänlighet och webbplatsoptimering vilka är tre avgörande faktorer för en hemsidas digitala framgång.

Kontakta oss om ni vill veta hur vi kan hjälpa er.