Kontakta oss

Hosting med snabb laddningstid och hög prestanda

Med servrar placerade över hela världen levererar vår partner Kinsta världens kanske bästa webbhosting. Här har vi blixtsnabba premium servrar unikt optimerade för Wordpress-webbplatser och erbjuder hosting i världsklass.

Wordpress

WordPress hosting för webbplatser som menar allvar

Snabb, säker och stabil hosting är något som blir allt vanligare hos de traditionella hosting-företagen på den svenska marknaden. Men hur är bra är de egentligen? Vi ställde oss själva denna fråga efter att under lång tid samarbetat med hosting-företag i just Sverige.

Vår slutsats landade i att det finns hosting och det finns hosting. Efter att ha ställt ett antal bolag mot varandra stod det snabbt klart att det fanns ett som särskilt utmärkte sig – Kinsta.

Kinsta är ett hosting-bolag som valt att specialisera sig på hosting för WordPress-webbplatser. Och de gör det bra. Med hjälp av diverse konfigurationer och användandet av tjänster från tredjepartsleverantörer är en webbplats som hostas genom Kinsta mellan 30-200% snabbare än hos andra webbhotell.

Som om inte detta vore nog får vi som partner hos dem (och således även våra kunder) dessutom tillgång till fantastiska funktioner som Cloudflare, SSL-certifikat, Edge-caching och Kinstas egen CDN.

Vi ställer höga krav på oss själva – och på våra partners

För att kunna garantera bästa möjliga leverans av de webbplatser och e-butiker vi skapar behöver vi ställa höga krav på de företag vi väljer att samarbeta med. Inte minst gäller detta när vi väljer vilket bolag som ska få hosta våra kunders webbplatser efter lansering.

Vi vet att laddningstider i synnerhet är avgörande för webbplatsens trafik, för antalet konverteringar och leads. Vi känner oss därför säkra med Kinsta som valet av hosting-leverantör för vår webbyrå och rekommenderar både befintliga och även nya kunder att låta oss hjälpa till att migrera webbplatsen till deras servrar genom vårt partnerkonto.

Prata hosting med oss

Oavsett om du driver en webbplats eller e-butik i WordPress är du välkommen att prata hosting med oss. Vi välkomnar alla bolag som menar allvar med sin hosting och som vet att snabba laddningstider ger positiva effekter för såväl användarupplevelsen som SEO och konverteringsgraden.

Låt oss prata

Oavsett vilken omfattning ert projekt har hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →