Kontakta oss

Ökad tillväxt med hemsida i Wordpress

Om er hemsida ännu inte är en naturligt försäljningsdrivande kanal för er verksamhet är det hög tid att se till att den blir det. Prata med någon som vet. Prata med oss.

Wordpress

Vi skapar hemsidor av exceptionell kvalitet

Om ni landat på denna sida på jakt efter en webbyrå som kan hjälpa er producera er nästa hemsida så har ni hamnat rätt. Vi designar och utvecklar hemsidor i WordPress av exceptionell kvalitet och lägger stort fokus på design, användarvänlighet och sökmotoroptimering. Målet med de hemsidor vi producerar är att möjliggöra till fler affärer och öka försäljning.

Genom att lyssna på er och ställa frågor kan vi få en förståelse för vilka era verksamhetsmål är och hur snabbt ni vill nå dit. I kombination med vilka syften er nya hemsida ska fylla gör vi en plan för hur ert digitala skyltfönster, hemsidan, ska se ut, fungera och slutligen konvertera.

När ni vänder er till oss för er nya hemsida hjälper vi er hela vägen från initiering av projektet till lansering av hemsidan. Vi hanterar alla områden som design, utveckling, de mer tekniskt krävande momenten som domän, databaser och DNS-pekningar, samt lansering. Många företag som vi arbetat med uppskattar vetskapen om att det är oss man kontaktar oavsett vilken karaktär frågan är av. Vi har koll på det mesta när det kommer till hemsidor.

WordPress som grund

Vi har över 10 års erfarenhet och har lanserat över 500 hemsidor i WordPress. It goes without saying att vi har skaffat oss någon slags förkärlek till detta uppdateringsverktyg och anledningarna är lika många som fördelarna till varför man bör använda det.

WordPress är ett kraftfullt uppdateringsverktyg som kan användas på alla hemsidor oavsett storlek. Skalbarheten och tillgängligheten gör det på många sätt oslagbart.

WordPress är, förutom både pedagogiskt och smart, det perfekta uppdateringsverktyget att använda för sin hemsida om man är ute efter enkla innehållsuppdateringar. Dessutom lämpar det sig mycket bra i kombination med stort fokus på SEO då det är 100% anpassningsbart.

Omsorgsfull användarvänlighet

Designen vi skapar för er nya hemsida är förstås anpassad efter er grafiska profil eller redan befintliga digitala identitet. Genom att analysera er befintliga hemsida och få en förståelse för er verksamhet kan vi också skapa en design som känns självklar redan från början.

Därtill är användarvänlighet något vi lägger stort fokus på i våra designprocesser. Man kan se stor skillnad i hur besökare använder en hemsida när designen är genomtänkt och tjänar ett tydligt syfte, jämfört med när den endast är designad för att behaga ögat.

Vi är övertygade om att designen måste skapas i kombination mellan dessa två områden och applicerar således detta tänk på alla hemsidor vi skapar.

Blixtsnabba laddningstider

De flesta hemsidor vi utvecklar når mellan 97-100 poäng i Google PageSpeed. Genom vårt sätt att utveckla er nya hemsida kombinerat med en rad inställningar och konfigurationer kan ni nå dessa banbrytande hastigheter.

Att nå dessa för många ouppnåeliga poäng är ett kvitto på att de hemsidor vi skapar har laddningstider som är episkt låga. Något som uppskattas av såväl besökare som hemsidans möjlighet för god SEO.

Högklassig SEO

Att er nya hemsida ska vara SEO förberedd på ett sätt som närmast kan beskrivas som ett skolboksexempel är för oss en självklarhet. Eftersom att vi kontrollerar processen från design till kodning kan vi garantera att er nya hemsida kommer att vara oklanderligt anpassad för att klättra högt i sökresultaten.

Efter att er nya hemsida är lanserad är vi extremt måna om att få fortsätta arbeta tillsammans med er. Vi följer då upp i ett kontinuerligt arbete med att klättra högre i Googles sökresultat på relevanta sökord för er hemsida. Detta är då en av alla tjänster vi erbjuder i vårt förmånliga webbmaster- & supportavtal.

Fördelaktig webbförvaltning

När er nya hemsida är lanserad kan vi börja med vad som enligt oss är det viktigaste arbetet, nämligen vidareutvecklingen. Genom att anlita oss som er webbförvaltare kan vi med assistans från analysverktyg skanna er trafik och justera användarupplevelsen efter de tendenser vi ser hos besökarna. Detta möjliggör för långsiktig ökad konvertering och fler affärer genom er nya hemsida.

Som om inte detta vore nog ingår sökmotoroptimering (SEO) och optimering av hemsidans innehåll. Självklart får ni även support för er nya hemsida, dygnet runt alla årets dagar, när ni efter lansering anlitar oss som webbmaster. Ni kan läsa mer om vår webbförvaltning genom att klicka här.

Tidigare uppdrag

Happy Living

Happy Living

E-butik och hemsida

Se projektet
Flygupplevelse

Flygupplevelse

E-butik och hemsida

Se projektet
House of Clouds

House of Clouds

Hemsida

Se projektet
Era Försäkringar

Era Försäkringar

Hemsida

Se projektet
Agersta

Agersta

E-butik och hemsida

Se projektet
Peak Performance

Peak Performance

E-butik och hemsida

Se projektet
Kurseo

Kurseo

E-butik och hemsida

Se projektet
Galerie

Galerie

E-butik och hemsida

Se projektet
AdBud.io

AdBud.io

Hemsida

Se projektet
Upplands Elkvalité

Upplands Elkvalité

Hemsida

Se projektet

Låt oss prata

Oavsett vilken omfattning ert projekt har hjälper vi er gärna. Fyll i formuläret så kontaktar vi er snarast. →